Tynninharjun K-rauta

Me uudistuneessa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi noudettavaksi. Tuotteesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta kuljetamme ne tarvittaessa työmaalle.

Kauppias Anton Rossi

K-rauta on suosittu rautakauppa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Yritys tarjoaa monipuolisesti tuotteita ja palveluita kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja pihatyöhön. K-raudan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi rakennustarvikkeet, työkalut, maalit, lattiamateriaalit ja puutarhatarvikkeet.

K-raudan tavoitteena on olla asiakkaidensa luotettava kumppani kaikissa kodin kunnostamiseen liittyvissä hankkeissa. Liikkeissä on tarjolla asiantuntevaa palvelua sekä inspiraatiota uusiin projekteihin, ja monet myymälät tarjoavat myös suunnittelu- ja asennuspalveluita.

Kanta-asiakasohjelmat ja etuudet

Monet K-raudat tarjoavat kanta-asiakasohjelmia, jotka tarjoavat asiakkaille erilaisia etuja kuten alennuksia, tarjouksia ja bonuksia. Nämä ohjelmat ovat suunniteltu lisäämään asiakasuskollisuutta ja tarjoamaan lisäarvoa säännöllisille asiakkaille.

Kanta-asiakasohjelmien lisäksi K-raudalla on usein erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, jotka vaihtelevat sesongeittain. Esimerkiksi kesäaikaan voidaan tarjota erikoishintoja puutarhakalusteille ja grillituotteille, kun taas talvella keskitytään enemmän sisätilojen remontointiin ja korjaamiseen liittyviin tuotteisiin.

Tuotevalikoima

K-raudan tuotevalikoima on laaja ja kattava. Tarjolla on kaikkea pienistä ruuveista ja nauloista aina suuriin rakennusmateriaaleihin. Tuotevalikoima on suunniteltu palvelemaan sekä ammattilaisia että tee-se-itse-harrastajia.

Tyypillisiä tuotekategorioita K-raudassa:

  • Rakennustarvikkeet
  • Työkalut ja koneet
  • Maalit ja lakkat
  • Sisustus ja valaistus
  • Puutarha ja ulkoalueet

Digitaaliset palvelut

Nykyään K-rauta panostaa myös digitaalisiin palveluihin. Monet myymälät tarjoavat verkkokaupan, jonka kautta asiakkaat voivat tehdä ostoksia ja saada ne toimitettuna kotiin tai noutaa ne myymälästä. Verkkokaupasta löytyy usein myös erilaisia oppaita ja vinkkejä kodin kunnostamiseen.

Digitaaliset palvelut eivät rajoitu vain verkkokauppaan. K-raudan sovellukset ja digitaaliset alustat tarjoavat esimerkiksi ideoita ja inspiraatiota tuleviin projekteihin, sekä mahdollisuuden seurata omaa kanta-asiakastiliä ja hyödyntää sähköisiä tarjouksia.

Henkilökohtainen palvelu ja asiantuntijat

Eräs K-raudan vahvuuksista on henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu. Myymälöissä on usein saatavilla henkilökuntaa, joka tuntee tuotteet ja osaa neuvoa erilaisissa projekteissa, olipa kyseessä sitten pieni sisustusmuutos tai suuri rakennusprojekti.

Asiantuntijat auttavat myös suunnitteluvaiheessa, ja jotkut K-raudat tarjoavat jopa erillisiä suunnittelupalveluita kuten keittiö- tai kylpyhuonesuunnittelua. Nämä palvelut tekevät projektin läpiviemisestä helpompaa ja sujuvampaa, ja voivat säästää aikaa ja rahaa pitkällä tähtäimellä.

Yhteenveto ja tulevaisuuden näkymät

K-rauta on siis monipuolinen toimija kodin rakentamisen ja kunnostamisen alalla. Laaja tuotevalikoima, asiantunteva palvelu ja digitaaliset palvelukanavat tekevät siitä suositun valinnan monille kuluttajille.

Tulevaisuudessa K-rauta todennäköisesti jatkaa investointeja digitaalisiin palveluihin ja pyrkii entisestään parantamaan asiakaskokemusta, sillä kilpailu alalla on kovaa. Yrityksen maine luotettavana ja monipuolisena toimijana luo kuitenkin vahvan pohjan menestykselle.

Kauppiaasta:

K-Rauta Lohja on Rossien kolmas kauppa

Antton Rossi on kokenut rautakaupan ammattilainen. Hän on aloittanut uransa 2007 Rautiassa Tampereella ja siirtynyt sieltä Raision K-Rauta Kuninkojaan. Työn ohessa hän on suorittanut myynnin ammattitutkinnon, rautakaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon ja kauppiasvalmennuksen. Antton kiittelee kasvattajakauppiaitaan, joilta hän on saanut hyvät eväät yrittäjänuralle. ”He ovat tasoittaneet tietäni yrittäjäksi ja kasvattaneet nälkää vastata haasteisiin.” K-Rauta Lohja on Rossien kolmas kauppa. He aloittivat 2015 K-Rauta Mäntsälässä ja siirtyivät keväällä 2018 Kajaanin K-Rautaan.

Yhteystiedot

Ojamonharjuntie 86

08200 Lohja

Puhelin:019 357 511 ⓘ

Myymälän yhteystiedotKatso ajo-ohjeet