ABC Carwash -autopesu avataan Tynninharjulla 30.9.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n uusi ABC Carwash Tynninharju avataan perjantaina 30.9. klo 10.00. Uusi autopesula sijaitsee samalla tontilla kuin S-market Tynninharju. Lähellä sijaitsevat myös SSO:n autokaupat Lohjan Autokeskus ja PP-auto.

Uunituore ABC Carwash Tynninharju on kaksiosainen läpiajettava halli, joka on varustettu kahdella nykyaikaisinta teknologiaa sisältävällä Tammermatic-automaattipesukoneella. Pesukoneissa on autojen maalipinnoille ystävälliset pehmoharjat, ja kaikki pesuissa käytettävät aineet ovat ympäristöystävällisiä. Yksikössä käytettävä sähköenergia on myös 100-prosenttisesti uusiutuvaa.

Laadukkaat ABC Carwash -pesuohjelmat on suunniteltu kuhunkin vuodenaikaan parhaiten sopiviksi, ja vaihtoehtoja on kahden vahan premium-pesusta nopeaan peruspesuun. Kaikkiaan valittavana on seitsemän erilaista pesuohjelmaa.

­– Koneissa on erilliset skannerit auton muodon tunnistamiseen ja tällä varmistetaan turvallinen autonpesu, tarkentaa SSO:n ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen.

Pesun voi maksaa kätevästi ABC-mobiililla tai maksuautomaattiin, ja siitä saa Bonusta. Pesuhalli on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

SSO:lla on ennestään ABC Carwash toimipaikat Halikon ja Nummelan Prismojen yhteydessä, sekä SSO Liikenneasema Tytyrissä Lohjalla.

Tarvitsetko autohuoltoa: https://autohuoltolohja.fi/