Jysk muutti Tynninharjulla uusiin tiloihin

Uusi Jysk on entistä valoisampi

Tynninharjulle avautunut uusi huonekalu- ja sisustustavaratalo Jyskin uusi liike tarjoaa asiakkaille entistä laajemman valikoiman ketjun tuotteita. Uusi liiketila ei varsinaisesti ole vanhaa suurempi, mutta sen käytössä olevat neliöt ovat paremmin liikkeen tarpeisiin soveltuvat.

Lohjan Jyskin myymäläpäällikkö Panu Söderlund

– Saimme entistä korkeamman ja sitä kautta laajemman varaston, josta saamme asiakkaille varastotuotteet entistä nopeammin, kertoo Lohjan Jyskin myymäläpäällikkö Panu Söderlund.

Panu on tuttu vanhasta paikasta, ja hän esitteleekin mielellään kaiken kiireen keskellä uusia tiloja. Vaikka myymälä ei ole suurempi kuin vanha, on sillä aivan uusia ominaisuuksia tarjottavana.

– Nämä uudet tilat tarjoavat meille entistä paremmat mahdollisuudet tuoda esille laajemmalla skaalalla ulkokalusteitamme, sillä varsinaisesta liikettä kiertävät katetut ulkotilat ja kesällä käytettävissä on myös myymälän ulkopuolella olevat tilat, kertoo Söderlund.

– Uudet tilat mahdollistavat myös entistä paremmin huonekalujen esille tuomisen.

Lohjan Jysk toimii seitsemän henkilön tiimin voimin, ja kesätyöntekijöitä otetaan tarpeen mukaisesti 2-3.

– Muutimme vanhasta paikasta tänne uuteen myymälään neljässä viikossa ja torstain avajaisia varten ollaan hyvin valmiina tarjoustuotteiden kanssa, lupailee Söderlund.

Jysk laajenee Suomessa

Jysk uusii liikeitä tasaiseen tahtiin, ja avaa myös uusia. Tänä syksynä on avautumassa vielä Närpeksen Jysk, joka on ketjun 94. Suomen myymälä, ja loppuvuodesta voi tulla vielä lisääkin.

– Uusimme tai avaamme uusia liikkeitä, eli teemme myymäläprojekteja noin 20 kappaletta vuodessa ja vähitellen jokainen Suomen Jysk-myymälä on muunnettu Lohjan kaltaiseksi Jyskin kolmannen sukupolven liikkeeksi, kertoo Taija Paavola Jyskin markkinoinnista.

– Tavoitteena on 100 Jyskin myymälämäärä aivan lähiaikoina. Iso kysymys on sopivien liiketilojen löytäminen. Jysk ei itse omista Suomessa myymälöitä, vaan toimii vuokralla ympäri Suomea, kuten Lohjankin uusi myymälä.

Sisustus, huonekalut ja nukkuminen

– Jokainen Jysk liike on rakennettu samalla periaatteella, ja jokainen Jyskin asiakas löytää samat tuotteet samoilta paikoilta eri liikkeistä. Tämä uusin 3. konseptimalli on tuonut näkyville lisää miljööideoita, jotka auttavat asiakkaitamme saamaan uusia ideoita. Jokainen Jysk näyttää sisältä mahdollisimman paljon samanlaiselta ja Jyskin perusarvot kuten hyvä uni ja nukkuminen, näkyy tuotevalikoimassa edelleen. Sisustaminen ja huonekalujen ja nukkumisen kanssa Jyskin päätuoteryhmät.

– Jyskin oma eTeam hoitaa uusien myymälöiden rakentamisen ja vanhojen uudistamisen ympäri Suomea. Se, että meillä on oma henkilökunta, joka rakentaa myymälämme, ja se, että jokainen myymälä on periaatteessa samanlainen, mahdollistaa myös henkilökunnan työskentelyn helposti missä vain Jysk-myymälässä.

Nopeampi ja parempi palvelu

Uusi Jysk mahdollistaa isommalla varastolla entistä nopeammat tuotetoimitukset. Click and collect tilaukset ovat puolessa tunnissa saatavilla ja myymälästä ostettu tuote on muutamassa minuutissa varastossa haettavissa. Jyskin iso päävarasto on Ruotsin Nässjössä, josta saadaan tuotteet Suomeen useimmiten parissa viikossa, mikäli Suomen myymälöiden varastoissa ei tuotetta ole saatavilla.

– Tynninharjun uusi Jysk saa naapuriin myöhemmin avautuvasta Julasta varmasti tavoitteita tukevan myymälänaapurin. Meillä on hyviä kokemuksia vastaavanlaisesta naapuruussuhteesta muualla Suomessa mm. Tokmannin naapuruudesta sillä myymälät täydentävät toistensa palveluita tarjoten asiakkaille kaksinkertaisen syyn tulla käymään myymälöissä, kertoo Paavola.

1. JYSK – Yleiskuvaus

JYSK on tanskalainen vähittäiskauppaketju, joka on erikoistunut kodin sisustukseen ja huonekaluihin. Yritys perustettiin vuonna 1979 ja se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa. JYSK tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten sängyt, sohvat, ruokapöydät, peitot, tyynyt ja muut kodin tarvikkeet. Yrityksen tunnusomaisia piirteitä ovat skandinaavinen muotoilu, laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat.

2. JYSK:n Liiketoimintamalli

JYSKin liiketoimintamalli perustuu edullisiin hintoihin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Yritys tarjoaa usein alhaisempia hintoja kuin monet kilpailijat, mikä houkuttelee hintatietoisia kuluttajia. JYSK valmistaa myös monia omia tuotemerkkejään, mikä auttaa pitämään hintoja kilpailukykyisinä. Lisäksi JYSK panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja tarjoaa usein kampanjoita ja tarjouksia asiakkailleen.

3. JYSK – Myymäläverkosto ja Verkkokauppa

JYSKillä on laaja myymäläverkosto ympäri maailmaa. Yritys toimii useissa eri maissa ja sen myymälöitä löytyy kaupungeista ja kauppakeskuksista. Lisäksi JYSK tarjoaa verkkokaupan, joka mahdollistaa ostosten tekemisen helposti ja kätevästi kotisohvalta. Verkkokaupasta asiakkaat voivat tutustua tuotteisiin, vertailla hintoja ja tehdä tilauksia.

4. JYSK – Laatu ja Vastuullisuus

JYSK panostaa tuotteidensa laatuun ja kestävyyteen. Yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen tuotteita, jotka kestävät pitkään ja ovat hyvä sijoitus kotiin. Lisäksi JYSK on sitoutunut vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Se esimerkiksi pyrkii vähentämään hiilijalanjälkeään ja käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja tuotteissaan.

5. JYSK – Kilpailu ja Markkina-asema

JYSK kilpailee kodinsisustusmarkkinoilla useiden muiden toimijoiden, kuten IKEA:n, K-Rauta:n ja Kodin1:n, kanssa. Yritys on kuitenkin onnistunut vakiinnuttamaan asemansa ja houkuttelee asiakkaita edullisilla hinnoillaan ja laadukkailla tuotteillaan. JYSKin kilpailuetuna on myös laaja valikoima skandinaavisesti suunniteltuja tuotteita.

6. JYSK – Tulevaisuuden Näkymät

JYSK jatkaa kasvuaan ja laajentumistaan eri markkinoille. Yritys pyrkii edelleen tarjoamaan asiakkailleen edullisia ja laadukkaita vaihtoehtoja kodin sisustukseen. Lisäksi JYSK panostaa digitalisaatioon ja verkkokaupan kehittämiseen vastatakseen asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Yksi kommentti artikkeliin ”Jysk muutti Tynninharjulla uusiin tiloihin”