Tynninharjun Gigantti

Lohjan Tynninharju on kaupallinen alue, joka tarjoaa monenlaisia palveluita ja liikkeitä. Yksi näistä liikkeistä on Gigantti, joka on osa suurempaa kaupallista keskusta. Gigantti on tunnettu elektroniikkajätti, joka tarjoaa laajan valikoiman elektroniikkaa ja kodinkoneita. Gigantti on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa kaiken tietokoneista ja puhelimista kodinkoneisiin ja viihde-elektroniikkaan.

Gigantti Lohja

Korjaamokuja 3

08200 Lohja

Vieraile Lohjan Gigantissa, jonka Epoq-keittiöosastolla voit tutustua erilaisiin keittiösarjoihimme ja -ratkaisuihin. Myymälämme esimerkkikeittiöt tarjoavat ideoita erilaisiin keittiöratkaisuihin pienimpiä yksityiskohtia ja kodinkoneita unohtamatta.

Voit varata maksuttoman suunnitteluajan kokeneen keittiömyyjämme kanssa, joka auttaa sinua uuden keittiösi suunnittelussa ja toteutuksessa – omalle kukkarollesi sopivaan hintaan.

Vieraile myymälässämme tai lue lisää kuinka voimme auttaa sinua uuden keittiösi kanssa.

Muita liikkeitä Tynninharjulla

Tynninharjun alueella on myös muita liikkeitä, kuten Jysk ja Musti ja Mirri. Alueella on monipuolinen valikoima palveluita, jotka kattavat niin kodin tarpeet kuin vapaa-ajan viettämisenkin.

Lisäksi alueella on muita palveluita, kuten autonhuoltoon erikoistuneita liikkeitä. Esimerkiksi Euromaster tarjoaa auton renkaiden vaihto- ja huoltopalveluita. Tämä tekee Tynninharjusta monipuolisen kaupallisen keskuksen, joka palvelee laajaa asiakaskuntaa.

Liiketilat Tynninharjulla

Tynninharju on vilkas kaupallinen alue, jossa on tarjolla erilaisia liiketiloja. Alueella on näkyviä liiketiloja, jotka sijaitsevat vilkkaalla paikalla. Tämä tekee siitä houkuttelevan paikan yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä ja asiakasvirtaa.

Tynninharjun alueella on myös vapaana olevia liiketiloja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia uusille yrityksille. Näin ollen alue on jatkuvassa muutoksessa ja kehityksessä, mikä tekee siitä dynaamisen ja elinvoimaisen.

Palvelut ja liikenne

Tynninharjun alueelta on hyvät yhteydet eri puolille Lohjaa ja sen ulkopuolelle. Alueella on monipuolisia palveluita, kuten kauppoja, huonekaluliikkeitä ja kampaamoja, jotka tekevät siitä kätevän paikan asiointiin.

Lisäksi alueella on hyvät liikenneyhteydet, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Tämä lisää alueen houkuttelevuutta sekä asiakkaiden että yritysten näkökulmasta.

Listaus Tynninharjun palveluista

  • Gigantti: Elektroniikka ja kodinkoneet
  • Jysk: Huonekalut ja kodinsisustus
  • Musti ja Mirri: Lemmikkitarvikkeet
  • Euromaster: Autonhuolto ja renkaat
  • K-Citymarket: Päivittäistavarat
  • Vapaat liiketilat uusille yrityksille

Yhteenveto

Tynninharju on monipuolinen kaupallinen keskus Lohjalla, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja liikkeitä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, ja se on helposti saavutettavissa eri puolilta kaupunkia. Gigantti on yksi monista liikkeistä, jotka tekevät Tynninharjusta houkuttelevan paikan asiointiin.

Tynninharju on dynaaminen ja kehittyvä alue, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia niin asiakkaille kuin yrityksillekin. Sen monipuolinen palveluvalikoima ja hyvä sijainti tekevät siitä yhden Lohjan tärkeimmistä kaupallisista keskuksista.