Virkkalan Urheiluliike – palveleva liike Tynninharjulla Lohjalla

Virkkalan Urheiluliike on paikallinen liikuntavälineiden kuten polkupyörät ja pihatarvikkeiden kuten moottorisahat ja ruohjonlieikkurit, myymälä, joka sijaitsee Tynninharjulla Lohjalla. Liike on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa kaiken ulkoilusta ja retkeilystä kuntosaliharjoitteluun ja joukkueurheiluun.

Näin Virkkalan urheiluliike kertoo itsestään:

Tervetuloa paremman palvelun pyöräliikkeeseen. Tarjoamme laajan valikoiman polkupyöriä, mopoja, mönkijöitä ja erilaisia pienkoneita sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä valmistajilta. Lisäksi hyllyiltämme löytyy runsas kattaus varaosia ja tarvikkeita. Huoltopalvelumme taas varmistaa, että niin kulkupelisi kuin työvälineesi pysyvät parhaassa terässään. Olemme kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, joka panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja vankkaan tuotetuntemukseen. Asiantunteva henkilökuntamme auttaakin sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Seuraamme alaamme tarkalla silmällä, joten tiedät löytäväsi meiltä aina parhaiten tarpeitasi vastaavat kulkuvälineet ja laitteet. Liikkeemme sijaitsee Lohjan Tynninharjulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ilmaista parkkitilaa on edustalla runsaasti, joten asioimaan kannatta tulla kauempaakin. Kevät- ja kesäsesongin aikana palvelemme pidennetyillä aukioloajoilla. 

Tuotevalikoima

Virkkalan Urheiluliikkeessä on laaja valikoima tuotteita pihan tarpeisiin, sekä totta kai polkupyöriä.

Palvelut

Liikkeessä ei keskitytä pelkästään tuotteiden myyntiin, vaan tarjolla on myös erilaisia palveluita. Näitä ovat esimerkiksi välineiden huolto ja korjaus.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yksi Virkkalan Urheiluliikkeen vahvuuksista. Henkilökunta on koulutettu auttamaan asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet ja palvelut.

Verkkokauppa ja toimitus

Virkkalan Urheiluliike on ottanut askeleen digitaaliseen suuntaan avaamalla verkkokaupan. Kotisivuilla on paljon tietoa liikkeessä tarjolla olevista tuotteista.

Yhteisöllisyys

Yksi Virkkalan Urheiluliikkeen erityispiirteistä on sen vahva yhteisöllisyys. Liike järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia, joissa asiakkaat voivat tutustua toisiinsa ja kokea yhteisöllisyyttä.

Listaus: Miksi valita Virkkalan Urheiluliike?

  1. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima
  2. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta
  3. Erinomaiset palvelut, kuten välinehuolto ja koulutukset
  4. Verkkokauppa ja nopea toimitus
  5. Yhteisölliset tapahtumat ja paikallisen urheilun tukeminen

Yhteenveto

Virkkalan Urheiluliike on paljon enemmän kuin pelkkä myymälä. Se on yhteisö, joka yhdistää ihmisiä yhteisen harrastuksen, pihanhoidon ja intohimon parissa. Laadukkaat tuotteet, erinomainen asiakaspalvelu ja yhteisölliset tapahtumat tekevät siitä paikan, jossa jokainen pyöräilystä tai oman pihan kunnostamisesta kiinnostunut voi tuntea olevansa tervetullut.

Jarl Westerholm perusti Virkkalan Urheiluliikkeen 12.3.1943. Paikallinen pyöräkauppa vakiinnutti vuosien kuluessa asemansa, ja vuonna 1968 johdon otti käsiinsä Bo-Eric Westerholm. Yrityksen täyttäessä 65 vuotta keväällä 2008 omistajanvaihdos oli jälleen ajankohtainen, kun puikkoihin tulivat Mikael Westerholm ja hänen vaimonsa Susanne.