Tynninharjun ja Ojamon liikkeitä: huonekaluliike Sotka

Sotka on suomalainen huonekaluliikeketju, joka on yksi maan johtavista huonekaluja ja kodinsisustusartikkeleita tarjoavista yrityksistä. Perustettu vuonna 1959, yritys on tarjonnut suomalaisille kodintuotteita jo useiden vuosikymmenten ajan. Sotkan valikoima sisältää monipuolisesti erilaisia tuotteita sohvista sänkyihin ja mattoihin.

Toimintaansa laajentanut Sotka kuuluu nykyään kansainväliseen huonekalualan konserniin. Verkkokaupan ja kivijalkaliikkeiden kautta yritys tarjoaa palvelujaan niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Sotkan maine perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, edullisiin hintoihin ja hyvään asiakaspalveluun.

Tuotevalikoima

Sotkan tuotevalikoima on erittäin laaja. Yritys tarjoaa huonekaluja eri huoneisiin: olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön ja toimistoon. Tuotevalikoimaan kuuluu myös monenlaisia kodintekstiilejä, kuten verhoja, mattoja ja vuodevaatteita.

Erityisesti Sotkan sohvavalikoima on saanut paljon kiitosta, sillä se tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja eri tyyliin ja budjettiin. Myös yrityksen sängyt ja patjat ovat suosittuja. Sotka pyrkii tarjoamaan tuotteita, jotka yhdistävät tyylikkyyden, mukavuuden ja toimivuuden.

Asiakaspalvelu ja lisäpalvelut

Asiakaspalvelu on keskeisessä roolissa Sotkan toiminnassa. Yritys pyrkii tarjoamaan monipuolisesti palveluja, jotta asiakkaiden olisi mahdollisimman helppoa löytää heille sopivia tuotteita. Tämä näkyy mm. asiantuntevassa henkilökunnassa, joka osaa opastaa asiakkaita tuotevalinnoissa.

Lisäpalvelut, kuten kuljetus ja asennus, tekevät ostokokemuksesta helpomman ja miellyttävämmän. Monissa Sotkan liikkeissä on myös mahdollista hyödyntää sisustussuunnitteluapua, mikä auttaa asiakkaita löytämään juuri oikeat tuotteet ja ratkaisut omiin koteihinsa.

Digitaalinen läsnäolo

Sotka on ymmärtänyt digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan tärkeyden. Yrityksen verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, mikä tekee online-ostamisesta vaivatonta. Lisäksi yritys panostaa sosiaaliseen mediaan ja sähköpostimarkkinointiin.

Sotka tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä ostoksia verkkokaupassa ja noutaa tuotteet lähimmästä myymälästä. Tämä ”Click & Collect” -palvelu yhdistää digitaalisen ja fyysisen ostokokemuksen, mikä on etu erityisesti kiireisille kuluttajille.

Vastuullisuus

Sotka pyrkii toimimaan vastuullisesti niin ympäristön kuin yhteiskunnankin näkökulmasta. Yritys on sitoutunut kestävään kehitykseen, ja monissa tuotteissa onkin huomioitu ympäristöystävälliset materiaalit ja tuotantotavat.

Yritys osallistuu myös erilaisiin sosiaalisiin hankkeisiin ja pyrkii tukemaan paikallisia yhteisöjä. Vastuullisuus näkyy myös Sotkan asiakaspalvelussa, jossa pyritään kohtelemaan jokaista asiakasta tasapuolisesti ja kunnioittavasti.

Tärkeitä seikkoja Sotkasta

  1. Suomalainen perheyritys, perustettu 1959.
  2. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima.
  3. Vahva digitaalinen läsnäolo ja verkkokauppa.
  4. Panostus asiakaspalveluun ja lisäpalveluihin.
  5. Vastuullinen toiminta niin ympäristön kuin yhteiskunnankin suhteen.

Haasteet ja tulevaisuudennäkymät

Vaikka Sotka onkin vahva toimija suomalaisessa huonekalumarkkinassa, yritys kohtaa haasteita kuten jatkuva kilpailu, asiakaskäyttäytymisen muutokset ja globaalit talousvaihtelut. Tulevaisuudessa yrityksen onkin tärkeää pysyä ajan tasalla alan trendeissä ja kehittää toimintaansa vastaavasti.

Digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan merkitys tulee vain kasvamaan, ja Sotka onkin hyvin asemoitunut tässä suhteessa. Investoinnit uusiin teknologioihin ja kestäviin tuotantotapoihin ovat myös osa Sotkan tulevaisuuden strategiaa.

Huonekaluliike Sotka Lohja

Osoite:

Vappulantie 494
08200 Lohja
Reittiohjeet ›

Avoinna:

ma-pe 10-18
la 10-16
su 12-16

Noutovarasto suljettu sunnuntaisin.

Muina päivinä noutovarasto palvelee myymälän aukiolojen mukaisesti.

Yhteystiedot:

Puh. 010 385 6680

Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin on 0,084 €/puh ja 0,17 €/min.

lohja@sotka.fi

Myymäläpäällikkö
Esa Grönberg
lohja.paallikko@sotka.fi