Tynninharju kehittyy aktiivisesti

Lohjan Tynninharjusta on vauhdilla kehittymässä varsinainen palvelukokonaisuus niin lohjalaisille, kuin myös Virkkalan, Siuntion, Mustion ja Raaseporin asukkaille.

Yleiskatsaus Tynninharjun kehitykseen

Lohjan Tynninharjun kauppa- ja palvelualue on kokenut merkittäviä muutoksia ja kasvanut viime aikoina. Uudet toimijat, kuten uuNi pitzeria ja Autoklinikka, ovat rikastuttaneet alueen tarjontaa. Uusia liiketiloja on rakenteilla Maksoentie 11ä, johon on tulossa Puuilo, GoGo Express -liikuntasali sekä kolmas vielä nimeämätön yritys. Tämä laajentuminen tuo lisää palveluita ja vaihtoehtoja alueen asukkaille.

Lohjan Citymarket ja S-market ovat perinteisesti olleet alueen keskeisiä kauppapaikkoja. Nyt alueen monipuolistuminen jatkuu uusien toimijoiden myötä, ja tämä kehitys lisää alueen vetovoimaisuutta entisestään. Tynninharjun Autohuolto ja Lohjan Autopalvelu ovat myös osa alueen kasvavaa yritysverkostoa, ja niiden uudet tilat valmistuvat pian.

Uudet toimijat ja palvelut

Maksoentie 11 rakentuvat tilat tuovat mukanaan monipuolisia palveluita. Lohjan Puuilo on tunnettu laajasta valikoimastaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Go Go Express -liikuntasali puolestaan tarjoaa kuntosalipalveluita laajalle asiakaskunnalle. Kolmas, vielä nimeämätön toimija, tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja täydentää palvelutarjontaa.

Entisen Jyskin tiloihin avautuva Liikku-liikuntasali tuo lisäarvoa alueen asukkaille. Jyskin siirtyminen uusiin tiloihin S-Marketin ja autopesulan viereen mahdollistaa liiketoiminnan laajentumisen ja monipuolistumisen. Uudet tilat ja toimijat houkuttelevat alueelle lisää asiakkaita ja parantavat palveluiden saatavuutta.

Tanhuhovin kehitys

Tanhuhovin puolelta kantautuu myös mielenkiintoisia uutisia. Ole.fit avaa elokuussa uuden salin saneerattuihin tiloihin. Tanhuhovin uudistaminen on osa suurempaa suunnitelmaa, jossa alueesta kehitetään uudenlainen liikunta- ja viihdekeskus. Tämä tuo mukanaan monipuolisia liikunta- ja viihdepalveluita, jotka vastaavat eri ikäryhmien ja harrastajien tarpeisiin.

Tanhuhovin uusi vaihe, tanhuhovi 2.0, on merkittävä askel alueen kehityksessä. Uusien palveluiden ja tilojen myötä alue houkuttelee entistä enemmän kävijöitä ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja. Tämä kehitys on tärkeä osa Lohjan kaupungin strategiaa parantaa asukkaiden hyvinvointia ja elämänlaatua.

Palvelutarjonnan monipuolistuminen

Tynninharjun alueen kehittyminen näkyy selvästi palvelutarjonnan monipuolistumisena. Uudet toimijat, kuten uuNi pitzeria ja Autoklinikka, tuovat mukanaan uusia vaihtoehtoja ja parantavat alueen houkuttelevuutta. Samalla perinteiset toimijat, kuten Citymarket ja S-market, jatkavat toimintaansa ja tarjoavat edelleen laadukkaita palveluita.

Alueen kehitys on tuonut mukanaan myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Maksoentie 11 nousevat uudet liiketilat tarjoavat tilaa uusille yrityksille ja palveluille. Tämä luo pohjan alueen taloudelliselle kasvulle ja lisää työpaikkojen määrää. Uudet liiketilat ja toimijat vahvistavat alueen asemaa tärkeänä kauppa- ja palvelukeskuksena.

Asukkaiden näkemykset

Alueen asukkaat ovat tyytyväisiä Tynninharjun kehitykseen. Uudet palvelut ja liiketilat parantavat arjen sujuvuutta ja tarjoavat enemmän valinnanvaraa. Monipuolinen palvelutarjonta tekee arjesta helpompaa ja mukavampaa, kun kaikki tarvittava löytyy läheltä. Asukkaat ovat myös iloisia siitä, että alueelle tulee uusia liikuntamahdollisuuksia, kuten GoGo Express ja Liikku-sekä Ole.fit liikuntasali, toisaalta myös kova uusi kilpailu herättää kysymysmerkkejä, riittääkö kaikille asiakkaita?

Tulevaisuuden näkymät

Tynninharjun kehitys jatkuu edelleen, ja uusia toimijoita ja palveluita on odotettavissa. Alueen vetovoimaisuus kasvaa, ja se houkuttelee yhä enemmän kävijöitä ja yrityksiä. Uudet liiketilat ja palvelut parantavat alueen tarjontaa ja tekevät siitä entistä houkuttelevamman asuinpaikan ja kauppakeskuksen. Se tiedetään, että Biltema on varmasti tulossa Tanhuhovin naapuriksi aivan lähiaikoina.

Tulevaisuudessa Tynninharju voi kehittyä vielä monipuolisemmaksi ja vetovoimaisemmaksi alueeksi. Uusien liiketilojen ja palveluiden myötä alueen taloudellinen kasvu ja kehitys jatkuvat. Tämä luo pohjan alueen pitkäaikaiselle menestykselle ja parantaa asukkaiden elämänlaatua.